Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Vuilwatertank Reiniger

Vuilwatertank Reiniger

Vuilwatertank reiniger is een professioneel onderhouds- en reinigingspakket van Schoonschip voor vuilwatertanks, opslagtanks en systemen hiervan. Door steeds strengere wetgeving, onder andere vanuit de overheid, is het verplicht om vuilwater op te vangen in een vuilwatertank.

Van hoog naar laag sorteren

Vuilwatertank Reiniger 3 producten

per pagina
  1. Schoonschip - Bio Fecaliën Treat - Vuilwatertank Reiniger
    As low as € 19,97 € 16,50
  2. Schoonschip - Bio Geurverwijderaar
    As low as € 17,94 € 14,83
  3. Schoonschip - Bio Toilet Clean
    As low as € 9,95 € 8,22
Van hoog naar laag sorteren

Vuilwatertank Reiniger 3 producten

per pagina

Het product: Bio Fecaliën Treat

Bio Fecaliën Treat is een vuilwatertank reiniger die uw vuilwatertank weer gangbaar maakt, verstoppingen en aankoeking voorkomt, en fecaliën afbreekt.

Het probleem

Een minder smaakvol maar noodzakelijk product. Steeds meer schepen en jachten hebben een fecaliëntank. Wie een verstopping heeft meegemaakt, weet waarover wordt gesproken. Verstoppingen ontstaan door wc-papier en door verharding van de fecaliën. De tank kan nooit helemaal worden leeggepompt en in de hoeken hoopt zich steeds meer troep op, die hard wordt. De tankinhoud wordt daardoor verkleind en uiteindelijk zal de tank verstoppen en/of de pomp vastlopen. Dat betekent openmaken en met je handen in de troep. Dit is eenvoudig te voorkomen.

Oplossing

‘Bio Fecaliën Treat’ is een milieu- en gebruiksvriendelijk product. Het bevat een mengsel van absoluut veilige uitgebalanceerde bacteriestammen. Door toevoeging van 1 liter ‘Bio Fecaliën Treat’ op een tank van 100 liter zullen deze bacteriestammen zich razendsnel vermenigvuldigen en fecaliën en toiletpapier afbreken, waardoor er alleen nog een vloeibare stof in uw tank achter blijft. Dit proces duurt een dag of twee.

Vuilwatertanksysteem

Daarna kunt u de fecaliëntank zonder problemen leegpompen. U kunt de tank gewoon blijven gebruiken tijdens dit proces. Let wel, we spreken over een fecaliëntank en niet over een chemisch toilet, dat is iets heel anders. Bio Fecaliën Treat is een milieu- en gebruiksvriendelijk product in een nieuwe ontwikkelde formule en het bevat een mengsel van absoluut veilige uitgebalanceerde bacteriestammen die geselecteerd zijn op hun unieke eigenschappen. Bio Fecaliën Treat is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in fecaliën opslagtanks: bij de beroepsvaart, jachten, jachthavens, campings, overslag, waterzuiveringen.