Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Lijmen & Kitten

Lijmen & Kitten voor Professionele Toepassingen | TSS Maritiem

Ontdek de kracht van Sikaflex, een veelzijdige en duurzame elastomeer speciaal ontwikkeld voor bouw- en industriële doeleinden. Bij TSS Maritiem vind u een uitgebreid assortiment Sikaflex producten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestatie.

Van hoog naar laag sorteren

Lijmen & Kitten 10 producten

per pagina
  1. Sika Primer-206 G+P
    As low as € 27,95 € 23,10
  2. Sika Primer-290 DC
    As low as € 49,95 € 41,28
Van hoog naar laag sorteren

Lijmen & Kitten 10 producten

per pagina

Veelzijdigheid en Sterkte

Sikaflex biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid en sterkte. Het product is ontworpen om te voldoen aan de eisen van zware bouw- en industriële omgevingen. Met uitstekende hechtingseigenschappen en weerstand tegen weersinvloeden, chemicaliën en UV-straling, biedt Sikaflex een betrouwbare oplossing voor diverse toepassingen.

Varianten voor Diverse Toepassingen

Bij TSS Maritiem hebben we een breed scala aan Sikaflex varianten, waaronder lijmen, afdichtingskitten en montagekitten. Of u nu gevels, ramen, daken, kelders of andere bouwconstructies wilt afdichten, wij hebben het juiste product voor uw project.

Gemakkelijke Verwerking en Snelle Uitharding

Met Sikaflex is het aanbrengen een fluitje van een cent. Het product is gemakkelijk te verwerken en hardt snel uit, waardoor u kostbare tijd bespaart tijdens uw project. Bovendien blijft Sikaflex flexibel na uitharding, wat zorgt voor een duurzame en betrouwbare afdichting.

Kies voor Sikaflex van TSS Maritiem en ervaar de kracht van professionele lijmen en kitten voor al uw bouw- en industriële toepassingen.