Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Dekbeslag

Bij Dekbeslag & Tuigage, moet u denken aan alles voor en op het schip, van luiwagens, Ankers, Hang en Sluitwerk, Hijswerk en Toebehoren, Schoonmaakmiddelen van verschillende merken bijvoorbeeld Americol, Schoonschip maar ook van bijvoorbeeld Epifanes die diverse reinigingsmiddelen heeft. Ook diverse soorten Fenders of stootwilgen en wrijfhouten welke veel worden gebruikt.

Van hoog naar laag sorteren

Dekbeslag 1-36 of 139

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dekbeslag 1-36 of 139

per pagina

Slangen van Tricotech zijn uitmate geschikt aan boord, door hun speciale inlagen waardoor deze niet tordeert, deze waterslang is te gebruiken als dekwasslang, Slangen met spiraal in diverse soorten en maten deze aanzuigslangen zijn uitermate geschikt voor lenspompen om verschillende ruimtes leeg te zuigen.

En uiteraard de bekende slangenklemmen zijn bij ons te verkrijgen.

Ook voor touwen kunt u terecht bij TSS Maritiem, Tipto Twelveastra takelgarentigerrope, ook kunt u het door ons laten splitsen, wilt u zelf spliten dan kan u ook een splitshoorn bestellen bij TSS Maritiem. 

TSS Maritiem heeft verschillende soorten touwwerk welke u kunt gebruiken in de binnenvaart, scheepvaart, offshore en in de pleziervaart. We kunnen uiteraard uw touw op maat maken, met beschermhoes en welke grootte lus u ook wilt.