Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Green Pin Sluiting Borstbout 6.5 Ton

€ 40,05 € 33,10
Op voorraad

Harp sluiting met borstbout

Dit is een standaard green pin harp sluiting met een typische borstbout. Ideaal voor tijdelijke verbinding / verankeringstaken; ze zijn snel en gemakkelijk te gebruiken en hoewel ze aanvankelijk met de hand worden vastgedraaid, moet de borstbout verder worden vastgedraaid met een sleutel of ander geschikt gereedschap om ervoor te zorgen dat deze maximaal wordt vastgedraaid. Dit zal helpen voorkomen dat de pin tijdens het gebruik losraakt, wat alleen zou moeten gebeuren als er veel trillingen zijn of door de hijsapparatuur of wrijving direct op de borstbout.

Omdat deze harpsluitingen met groene pennen zijn gemaakt van staal met een hoge treksterkte tot klasse 6 en zijn geblust en getemperd, kunnen ze samen met de thermisch verzinkte afwerking worden gebruikt in een breed temperatuurbereik - van minimaal min 40 graden tot plus 200 graden Celsius.
Deze serie green pin harpsluitingen met een borstbout hebben een 6: 1 veiligheidsratio waarbij de minimale breukbelasting = 6 x de WLL (working load limit) en zijn leverbaar tot 12 ton.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Green Pin Sluiting Borstbout 6.5 Ton