Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Betaalwijze

IDEAL
iDeal is de meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen in Nederland. Er worden geen transactiekosten gerekend. Zit je bij een bank die internetbankieren aanbiedt dan kun je bijna alijd gebruikmaken van iDeal. Wens je gebruik te maken van iDeal dan kun je bij de betaalwijze je keuze maken.


VOORUITBETALING OVERBOEKING

Vooruitbetaling betekend dat je na het bevestigen van je bestelling het bedrag aan ons overmaakt welke in de bevestigingsmail van bestelling staat vermeld. Je geeft je bank opdracht om het bedrag over te maken, houd rekening met een overboektijd waardoor het bedrag niet per direct op ons rekeningnummer staat vermeld. Dit kan tevens zorgen voor een langere levertijd van je bestelling.


KLARNA

Koop nu en betaal achteraf tot maximaal 14 dagen. Je ontvangt eerst je producten en kunt deze controleren voordat je betaald via Klarna. Gebruik je Klarna als betaalwijze dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna en de extra kosten welke in rekening worden gebracht, deze worden getoond bij het bevestigen van je bestelling. Heb je eenmaal gekozen voor Klarna dan zal je ook de Factuur van Klarna ontvangen op de dag dat je bestelling wordt verzonden.  Klarna controleert de ingevoerde adresgegevens en zal na goedkeuring de bestelling in behandeling worden genomen.

MISTERCASH
Bancontact/MisterCash kun je als Belgische TSS Maritiem klant veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde internet-betaalomgeving. Bancontact/MisterCash is de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten.


CREDITCARDS

Veilig betalen met je creditcard is bijTSS Maritiem geen enkel probleem, je betaald zonder dat extra kosten in rekening worden gebracht. Wij ondersteunen op dit ogenblik Visa, Maestro en Mastercard ondersteund.


CADEAUBON EN KORTINGSBONNEN

Met deTSS Maritiem cadeaubon of kortingsbon ontvang je korting op je bestelling en kan deze worden ingewisseld in onze webshop. Alle codes zijn uniek en worden alleen doorTSS Maritiem uitgereikt en zijn eenmalig geldig. De codes kunnen tijdens het afrekenen worden ingevoerd.