Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Over Tssmaritiem.nl

TSSMaritiem.nl is ontstaan uit een passie voor de scheepvaart en binnenvaart die een bijzondere betekenis voor ons bedrijf hebben. Onze oorspronkelijke producten waren verspreid over verschillende webshops, maar we wilden onze klanten een naadlozere en meer uitgebreide winkelervaring bieden door al deze webshops samen te voegen tot één omvangrijke bron van maritieme voorzieningen. Tssmaritiem is nu de plek waar we een steeds groter wordend assortiment "in en om het schip" aanbieden.

Met TSSMaritiem richten we ons specifiek op de behoeften van de scheepvaart, ongeacht of je op zoek bent naar een verrekijker voor in de stuurhut of degelijke poetslappen voor de machinekamer; bij TSSMaritiem vind je altijd hetgeen waar je naar op zoek bent.

Onze diepgaande betrokkenheid bij de scheepvaart, dankzij onze eigen ervaring in de visserij en de binnenvaart, stelt ons in staat om als geen ander te begrijpen hoe cruciaal het is om aan boord de juiste producten te hebben voor een veilige en succesvolle reis.

Bij TSSMaritiem.nl is ons toegewijde team voortdurend bezig om de website te verfijnen, onze klantenservice te optimaliseren en ons assortiment uit te breiden. We blijven streven naar excellentie in alles wat we doen, omdat we geloven dat iedere schipper en bemanning recht heeft op de beste maritieme uitrusting en dienstverlening.