Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Plamuur

Boot Plamuur en Yacht Plamuur: Hoogwaardige Plamuren voor Elk Gebruik

Bij tssmaritiem.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige plamuren en vulmiddelen, speciaal ontworpen voor gebruik op boten en jachten. Onze producten zijn geschikt voor polyester, metaal en stabiele houtconstructies. Of u nu plamuur nodig hebt voor boven of onder de waterlijn, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Van hoog naar laag sorteren

Plamuur 19 producten

per pagina
 1. De IJssel - IJmofix - Plamuur
  As low as € 14,96 € 12,36
 2. De IJssel - Peroxan BP Pasta
  As low as € 2,94 € 2,43
 3. De IJssel - Poltix Superplamuur
  As low as € 12,95 € 10,70
 4. De IJssel - Poltix Vezelplamuur
  As low as € 15,95 € 13,18
 5. De IJssel - Variopox Finishing Plamuur
  As low as € 22,94 € 18,96
 6. De IJssel - Variopox Plamuur
  As low as € 29,95 € 24,75
 7. Epifanes - Combi Plamuur
  As low as € 7,95 € 6,57
 8. Epifanes - Epoxy Filler 1500
  As low as € 30,95 € 25,58
 9. Epifanes - Polyester Plamuur
  As low as € 14,96 € 12,36
 10. International Yacht Paint - Watertite - Epoxy Plamuur
  As low as € 27,94 € 23,09
 11. Plamuurmes Duits
  As low as € 2,11 € 1,74
Van hoog naar laag sorteren

Plamuur 19 producten

per pagina

Onze Producten

Bij TSSMaritiem hebben we plamuren voor zowel boven als onder de waterlijn en voor verschillende gebruiksdoeleinden. Polyesterplamuur is ideaal voor boven de waterlijn omdat het vocht opneemt. Voor toepassingen onder de waterlijn raden wij epoxy plamuur aan, deze variant kan zowel boven als onder de waterlijn worden gebruikt.

Polyesterplamuur

Polyesterplamuur, ook wel bekend als staalplamuur, is geschikt voor boten van polyester, staal en hout. Het is een sneldrogende plamuur, waardoor u na ongeveer een half uur al verder kunt met schuren. Dit maakt het product uitermate geschikt voor noodreparaties.

Epoxy Plamuur

Epoxy plamuur droogt langzamer dan de polyester variant. Na ongeveer 24 uur is het oppervlak schuurbaar. We adviseren om de plamuur grof aan te brengen en na die 24 uur het overtollige materiaal weg te schuren. Wacht hier niet te lang mee, omdat de plamuur dan te hard kan worden en moeilijker te schuren is.

Waarom Plamuren?

Plamuur is essentieel voor een perfect eindresultaat. Een goed en netjes aangebrachte laag plamuur zorgt ervoor dat de volgende laag verf of lak perfect hecht en er strak uitziet.

Jacht Plamuren

Bent u van plan om uw jacht een nieuwe verflaag te geven? Voordat u begint met lakken of schilderen, is het belangrijk om oneffenheden, gaten of scheuren in de romp te plamuren. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe lak strak kan worden aangebracht en uw jacht er weer als nieuw uitziet!

Diverse Soorten Plamuur

Wij bieden plamuren van 1- en 2-componenten voor het opvullen van putjes in de verf en het wegwerken van deukjes. Door de korte uithardingstijd kunt u dezelfde dag nog overschilderen. Onze plamuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bestel Eenvoudig Online

Alle benodigde producten om uw boot te plamuren, bestelt u eenvoudig en snel bij tssmaritiem.nl. Wij leveren bootplamuur snel uit voorraad zodat u direct aan de slag kunt met uw project. Heeft u vragen over plamuren of bootonderhoud? Neem gerust contact met ons op.