Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Poetslappen

Poetslappen van A-kwaliteit voor op zee bij TSS Maritiem

Bij TSS Maritiem vind je een uitgebreid assortiment poetslappen van A-kwaliteit, perfect voor gebruik op zee. Onze poetslappen worden geproduceerd van hoogwaardig gerecycled textiel en bieden uitstekende absorptie- en reinigingseigenschappen. Of je nu op zoek bent naar dekswassers, schrobdoekjes, schoonmaakdoeken voor het dek, dekreinigers of boenlappen, bij TSS Maritiem ben je aan het juiste adres.

Van hoog naar laag sorteren

Poetslappen 3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Poetslappen 3 producten

per pagina

Op zoek naar hoogwaardige poetslappen en schoonmaakdoeken voor maritiem gebruik? Bij TSS Maritiem vind je een uitgebreid assortiment van topkwaliteit producten, waaronder poetslappen, theedoeken, dekswassers, schrobdoekjes en meer. Ontdek onze selectie van essentiële schoonmaakbenodigdheden voor het dek en profiteer van snelle levering en uitstekende service.

Poetslappen van A-kwaliteit bij TSS Maritiem

Bij TSS Maritiem bieden we poetslappen van A-kwaliteit die perfect zijn voor het reinigen en onderhouden van het dek. Onze welbekende tricot kwaliteit is verkrijgbaar in zowel bonte als witte varianten en staat garant voor een groot absorberend vermogen. Of je nu een bonte poetsdoek nodig hebt voor plekken met veel vet of een witte tricot poetslap voor algemeen gebruik, wij hebben het in huis. Bovendien worden al onze poetslappen rechtstreeks vanuit voorraad geleverd, zodat je snel aan de slag kunt.

Theedoeken als poetsdoeken van TSS Maritiem

Onze theedoeken dienen niet alleen als keukenaccessoires, maar ook als uitstekende poetsdoeken voor maritieme toepassingen. Verpakt in handige dozen van 10 kg, zijn deze poetslappen van goede kwaliteit en zeer geschikt voor diverse schoonmaakwerkzaamheden aan boord. Of je nu een garage runt of professioneel onderhoudswerk op zee verricht, onze theedoeken voldoen aan al je eisen.

Duurzame en veelzijdige poetslappen

Onze poetslappen worden geproduceerd van 100% gerecycled textiel, waardoor ze niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. De bonte tricot poetslappen bestaan uit gesneden t-shirts, sweatshirts en joggingbroeken, terwijl de witte varianten met opdruk zacht en pluisarm zijn. Beide types bieden een hoge treksterkte en een uitstekend absorptievermogen, waardoor ze ideaal zijn voor diverse poets- en schoonmaakwerkzaamheden aan boord.

Of je nu ontvetting, fijnmechanisch werk of algemeen poetsen uitvoert, onze poetslappen zijn de perfecte keuze. Ontdek het assortiment van TSS Maritiem en ervaar zelf de kwaliteit en veelzijdigheid van onze schoonmaakproducten voor op zee.

TSS Maritiem - Jouw partner voor hoogwaardige poetslappen en schoonmaakdoeken op zee. Neem vandaag nog contact op voor een op maat gemaakte offerte!