Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Ruim Reinigers & Desinfectie

Kies voor Schoonschip: Uw Partner in Ruim Reiniging en Desinfectie

Neem geen risico's met betrekking tot voedselveiligheid.

Ontdek vandaag nog de kracht van Schoonschip's ruim reinigers en desinfectiemiddelen en zet een belangrijke stap naar optimale voedselkwaliteit en naleving van de geldende voorschriften.

Van hoog naar laag sorteren

Ruim Reinigers & Desinfectie 2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruim Reinigers & Desinfectie 2 producten

per pagina

Waarom Reiniging en Desinfectie van Ruimen Cruciaal Zijn

Voordat u veevoeder, voeding, of grondstoffen voor voedsel gaat laden in uw ruim, wordt er vaak van u verlangd dat u uw ruim goed heeft gereinigd met een daarvoor geschikt reinigingsproduct. In sommige gevallen moet het ruim ook gedesinfecteerd zijn met een desinfectiemiddel. De desbetreffende keuringsinstantie keurt uw ruim voordat de lading erin gaat. Tijdens deze keuring vraagt de keurmeester naar het product en de documenten waarmee u uw ruim heeft gereinigd en/ of gedesinfecteerd.

Schoonschip: Specialist in Reinigings- en Desinfectieproducten voor Ruimen

Onze producten van Schoonschip zijn geschikt voor het reinigen en desinfecteren van ruimen waar voeding in getransporteerd of opgeslagen wordt. Deze producten zijn voorzien van documenten zoals: (C.L.P., food great intentieverklaring, en een registratiecode die door het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden). (C.t.g.b.) wordt verstrekt.

Dankzij onze hoogwaardige producten en gedetailleerde documentatie kunt u met vertrouwen uw ruimen reinigen en desinfecteren, voldoen aan de vereisten van keuringsinstanties, en de voedselveiligheid van uw lading waarborgen.