Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Waxen, Polijsten & Poetsen voor een Schitterend Resultaat

Ontdek de beste producten voor waxen, polijsten en poetsen bij TSSMaritiem. Of u nu uw boot wilt laten stralen of de glans van uw auto wilt herstellen, wij hebben alles wat u nodig hebt. Van polijstpasta's tot polijstschijven, wij bieden hoogwaardige producten van het topmerk 3M. Bekijk hieronder onze bestsellers:

Van hoog naar laag sorteren

Waxen, Polijsten & Poetsen 6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waxen, Polijsten & Poetsen 6 producten

per pagina

Gelcoat

Onze gelcoatproducten zijn speciaal ontworpen om de originele glans van uw boot te herstellen en te behouden. Of u nu kleine krassen wilt verwijderen of de gelcoat van uw hele romp wilt vernieuwen, wij hebben de juiste producten voor u.

Polijstpasta

Met onze hoogwaardige polijstpasta kunt u doffe en verweerde oppervlakken weer laten stralen. Onze pasta's zijn geschikt voor verschillende soorten oppervlakken en zorgen voor een langdurige bescherming tegen UV-straling en zoutwater.

Polijstschijven

Onze polijstschijven zijn perfect voor het aanbrengen van polijstpasta en het polijsten van uw boot. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zodat u altijd het juiste gereedschap heeft voor uw klus.

Investeer vandaag nog in de beste producten voor het waxen, polijsten en poetsen van uw boot en geniet van een langdurige bescherming en een schitterende glans. Bestel nu bij TSSMaritiem!