Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

3M Perfect-It Gelcoat Light Cutting Polish 36110

€ 47,37 € 39,15
Op voorraad

3M ™ Perfect-It™ Gelcoat Light Cutting Polish + Wax is geformuleerd om snel licht tot medium oxidatie, lichte krassen, wervels en andere kleine gebreken van gelcoat te verwijderen.

Dit poetsmiddel verwijdert fijne krassen van P1500 of fijner en laat een gepolijst wasafwerking zonder wervelingen, zelfs op donkergekleurde gelcoats of laklagen. Polijsten en bescherming in één stap. Deze gelcoatpolish laat een gladde, glanzende wax afwerking achter, zelfs op donkere gelcoats. Deze gelcoat laat zelfs op donkere gelcoats een gladde hoogglans achter en beschermt het gelcoat-oppervlak tegen weersinvloeden.

De compound, die geschikt is voor omgevingen die niet gevoelig zijn voor siliconen, blijft langer nat, zodat u langer kunt schuren voordat u nieuw materiaal nodig hebt. Bij warmer weer hebt u minder materiaal nodig. Het materiaal is goed te verwerken en klontert niet op de polijstpad. Beschermt het gelcoat of gelakte oppervlak tegen verwering. Het poetsmiddel verwerkt gemakkelijk en snel. De 3M™ Perfect‐It™ Gelcoat Finishing-producten worden gebruikt door professionele polijsters en eigenaren van voertuigen, en zijn uitermate geschikt voor zowel nieuwe als gebruikte boten, recreatievaartuigen en andere industriële gelcoat-oppervlakken.

Product EAN 00051131296909
Inhoud 1 Liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3M Perfect-It Gelcoat Light Cutting Polish 36110