Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - Bio Toilet Clean

As low as € 9,95 € 8,22
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Bio Toiletclean

Toepassing

 

Laat uw Bio fecaliën treat cultuur in de tank leven

 

Na het toevoegen van de Bio fecalien treat ontstaat er een biocultuur die fecaliën afbreken in uw tank. Deze biocultuur wilt u niet doden. Dit gebeurt meestal wel door gebruik van wc-reinigers. De meeste wc-reinigers zijn chemische producten die uw biocultuur doden. Met het gevolg dat u de biocultuur overnieuw moet starten. Bio toiletclean is een speciale wc-reiniger die naast het gebruik van de Bio fecaliën treat gebruikt kan worden. Bio toiletclean is opgebouwd met de enzymen van de bio fecaliën treat, waardoor de cultuur niet wordt afgebroken.

De Bio toiletclean reinigt en ontkalkt u uw wc eenvoudig en compleet met 1 handeling. Zelfs onder de rand lost kalk op, verwijderd hardnekkige vlekken, minder schrobben, reinigt zowel boven als onder water, verwijdert slechte geuren en is gebruiksklaar en zuinig in gebruik. mocht de geur niet afdoende weggaan, gebruik dan onze geurverwijderaar zodat u altijd gebruik kunt maken van een frisse omgeving.

 

Bio Toiletclean is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in fecaliën opslagtanks:

Bij de beroepsvaart, jachten, jachthavens, campings, overslag, waterzuiveringen.

 

Mede bij verplaatsbare toiletten:

in touringcars, campers, caravans, treinen, vliegtuigen etc.

 

Gebruiksaanwijzing

Spuit het product onder de rand. Laat 5 minuten in trekken. Borstel dan de gehele pot en spoel hem door. Draai de dop weer stevig op de fles vast. Voor gebruik testen of het te behandelen oppervlak bestand is tegen dit product. Vorstvrij bewaren. Uitsluitend voor professioneel gebruik.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - Bio Toilet Clean