Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - Bio Geurverwijderaar

As low as € 17,94 € 14,83
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Geurverwijderaar - Verfrissende Oplossing voor een Aangename Ruimte

Geurverwijderaar is dé oplossing om onaangename geuren in elke ruimte te elimineren, waardoor een frisse en aangename atmosfeer ontstaat. Vieze luchtjes kunnen de werksfeer beïnvloeden, maar met Geurverwijderaar verandert niet alleen de geur, maar ook uw hele werkhouding.

Toepassingen:

Dankzij geselecteerde bacteriën van het geslacht bacillus biedt Geurverwijderaar effectieve geurcontrole in toiletten, urinoirs, sanitair, afvoerpijpen, putjes en vuilwatertanks. Het product werkt op een natuurlijke en biologische manier, zonder schade aan te richten aan het milieu.

Voordelen van Geurverwijderaar:

  • Natuurlijk en Biologisch: Geurverwijderaar maakt gebruik van een natuurlijk en biologisch proces om onaangename geuren te neutraliseren.

  • Veilig voor Mens en Milieu: Zowel huishoudelijk als institutioneel toegepast, Geurverwijderaar is veilig voor zowel de gebruiker als het milieu.

  • Voorkomt Mechanische Reiniging: Het regelmatig gebruik van Geurverwijderaar kan helpen voorkomen dat leidingen mechanisch gereinigd moeten worden.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Toiletten en Urinoirs: Spray het product puur in het toilet, laat het inwerken en spoel vervolgens door met water. Behandel ook oppervlakken zoals tegels en wanden. Dagelijks onderhoud wordt geadviseerd.

  2. Sanitair: Voor badkamers, douches, gootstenen, sifons en afvoerleidingen, spray het product puur, laat het 12 tot 24 uur inwerken en spoel daarna grondig. Bij ernstige stank dagelijks herhalen.

  3. Moeilijk Bereikbare Ruimte: Vernevel Geurverwijderaar met een drukspuit in de ruimte of plaats bakken gevuld met Geurverwijderaar voor langzame verdamping.

  4. Afvoerputjes en Leidingen: Dosering van 20ml per keer voor afvoerputjes en leidingen. Regelmatig onderhoud wordt aanbevolen.

Vermijd sterk inhaleren, was na gebruik uw handen met lauw water en desinfecterende zeep. Gebruik geen sterke zuren of alkalische reinigers tussen toepassingen, aangezien deze de werking van Geurverwijderaar kunnen beïnvloeden. Bewaar vorstvrij.

Combinatie met Andere Producten:

Bio Fecaliën treat 

Bio Toilet Clean

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - Bio Geurverwijderaar