Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - Bio Geurverwijderaar

As low as € 17,94 € 14,83
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Geurverwijderaar

 

Het middel om stank te verwijderen in welke ruimte deze ook maar voordoet, vieze luchtjes die blijven hangen verminderd de werksfeer, door geurverwijderaar te gebruiken laat uw ruimte niet alleen fris ruiken, maar veranderd uw hele werkhouding.

Toepassing

Geurverwijderaar bevat geselecteerde bacteriën van het geslacht bacillus. Deze bacteriën zijn in staat om stank af te breken in en om toiletten, urinoirs, sanitair, afvoerpijpen, putjes en vuilwatertanks, enz. Geurverwijderaar werkt dus volgens een geheel natuurlijk en biologisch proces. Geurverwijderaar wordt zowel huishoudelijk als institutioneel toegepast en is veilig voor verwerker en het milieu.

Door gebruik te maken van Geurverwijderaar kunt u voorkomen, dat leidingen mechanisch gereinigd moeten worden.

 

Gebruiksaanwijzing

Toiletten en Urinoirs

Spray het product puur in het toilet en laten inwerken. Vervolgens spoel door met water. Oppervlakten (tegels/wanden) moeten grondig behandeld worden. Een paar sprays op de vervuiling doen het werk. Wij adviseren een dagelijks onderhoud.

 

Sanitair

Bijvoorbeeld badkamers, douches, gootstenen, sifon en afvoerleidingen. Spray het product puur, doe het grondig, laat het product 12 tot 24 uur inwerken, dan spoelen. Bij ernstige stank dagelijks herhalen.

 

Moeilijk bereikbare ruimte

Probeer zoveel mogelijk Geurverwijderaar met een drukspuit in de ruimte te vernevelen. Plaats bakken gevuld met Geurverwijderaar met een doek opgepropt doek er in. Zodat het product langzaam kan verdampen.

 

Afvoerputjes en leidingen

Aanbevolen wordt 4 doseringen à 20ml de eerste week. Regelmatig onderhoud, minimaal 2 doseringen van 20ml per week voor standaard afvoerleidingen. Deze hoeveelheid moet worden verhoogd voor grotere afvoersystemen. Afvoerputjes kunnen behandeld worden door dagelijks in te sprayen. Vermijd sterk inhaleren. Na gebruik handen wassen met lauw water en desinfecterende zeep. Gebruik tussentijds nooit sterke zuren of alkalische reinigers, omdat deze de werking van Geurverwijderaar negatief beïnvloeden. Vorstvrij bewaren.

Dit product wordt vaak gebruikt in combinatie met de onderstaande producten :

Bio Fecaliën treat 

Bio Toilet Clean

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - Bio Geurverwijderaar