Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - Bio Fecaliën Treat - Vuilwatertank Reiniger

As low as € 19,97 € 16,50
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Bio Fecaliën Treat - Effectieve Vuilwatertankreiniger

Bio Fecaliën Treat biedt dé oplossing voor schepen en jachten met een fecaliëntank. Het milieu- en gebruiksvriendelijke product voorkomt verstoppingen en aankoeking in vuilwatertanks, waardoor onaangename situaties en handmatige interventies vermeden worden.

Het Probleem: Verstoppingen en Aankoeking

Verstoppingen in vuilwatertanks zijn niet alleen onaangenaam, maar kunnen ook leiden tot ernstige operationele problemen. De ophoping van wc-papier en verharde fecaliën in de tankresulteert in een verminderde tankinhoud en kan leiden tot vastgelopen pompen. Het handmatig oplossen van deze problemen is niet alleen tijdrovend, maar ook onhygiënisch.

De Oplossing: Bio Fecaliën Treat

Bio Fecaliën Treat biedt een doeltreffende en preventieve oplossing voor deze uitdagingen. Het product bevat een zorgvuldig geselecteerd mengsel van veilige en uitgebalanceerde bacteriestammen. Door slechts 1 liter Bio Fecaliën Treat toe te voegen aan een tank van 100 liter, vermenigvuldigen deze bacteriestammen zich snel en breken fecaliën en wc-papier af. Dit resulteert in een vloeibare substantie die gemakkelijk geleegd kan worden.

Milieu- en Gebruiksvriendelijk:

Bio Fecaliën Treat is ontworpen met het milieu in gedachten. De bacteriestammen in de formule zijn veilig en bieden een efficiënte en vriendelijke manier om vuilwatertanks schoon te houden. Het proces duurt slechts één tot twee dagen, waarna de tank zonder problemen geleegd kan worden.

Toepassingen:

Bio Fecaliën Treat is geschikt voor gebruik in verschillende omgevingen, waaronder beroepsvaart, jachten, jachthavens, campings, overslag en waterzuiveringsinstallaties.

Ook in ons assortiment zitten producten die vaak in combinatie worden gebruikt bij dit product:

Bio Geurverwijderaar

Bio Toiletclean

Inhoud 1 Liter, 2,5 Liter, 5 Liter, 10 Liter, 20 Liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - Bio Fecaliën Treat - Vuilwatertank Reiniger