Superreiniger

Schoonschip producten hebben een hele breede doelgroep, deze producten worden veel ingezet in de binnenvaart.
Met name de Superreiniger, deze reiniger heeft een extreem hoog concentraat en kan in veel gevallen worden ingezet om vuil en andere verontreinigen weg te halen, dat doet deze reiniger namelijk met gemak.

Superreiniger mag oprecht een superreiniger worden genoemd, deze reiniger verwijderd het zwaarste vuil van uw schip auto of stoeptegels, deze multifunctionele reiniger is een onmisbaar product, en doet zijn werk wat hij moet doen.

 

Superreiniger is uitermate geschikt voor sterk vervuilde oppervlaktes, zowel voor binnen als buiten. Het product kan worden gebruikt voor vervuilde schepen, maar ook voor bijboten, de roef, in de machinekamer en de woning.

Het product verwijdert sterk vuil, olie, vet, nicotine, vergeling, oude wasresten, roet, gasolie, vervuiling door lading, atmosferische vervuiling, vette klei, boomhars, insectenpoep, etc.

Enkele voorbeelden uit de praktijk zijn: zwarte lekstrepen onder de ramen en rubbers. Vooral als uw lak vers is. Opgedroogde vliegen- en spinnenpoep op uw lak en polyester. Een lekke uitlaat, zodat alles onder het roet zit. Lekkage van gasolie, hetgeen een gele verkleuring geeft. Vette afdekplaten in uw machinekamer, hetgeen uw veiligheid in gevaar brengt. Alle vervuilingen in de woning zoals nicotine op wanden en plafonds, vetaanslag van het koken in de kombuis, vlekken in bekleding en vloerbedekking. Tevens emulgeerd het niet. Dit betekent dat Superreiniger ervoor zorgt dat de vervuiling (bijv. olie en vetten) gescheiden blijft van product en water. Bijvoorbeeld als u uw motor gaat boenen zal er geen grote chemische vloeistof ontstaan, maar de olie en vetten blijven gescheiden van de Superreiniger en het water.

Kortom: Superreiniger verwijdert die vervuiling, die geen enkel ander product veilig weghaalt.

Schoonschip Superreiniger, De Reiniger dat al het vuil met gemak verwijderd!Schoonschip Superreiniger, De Reiniger dat al het vuil met gemak verwijderd!