Nelf - Nelfapox STL Premium Coat
Nelfapox STL Premium Coat: De Ultieme Corrosiewerende Epoxycoating voor Staalconstructies, Scheepvaart en Offshore

In de wereld van staalconstructies, scheepvaart en offshore-toepassingen is corrosie een onvermijdelijke vijand. Om deze uitdaging aan te pakken, introduceert Nelfapox de STL Premium Coat, een high solid tweecomponenten epoxycoating die ongeëvenaarde corrosiebescherming biedt. Met een uitgebreid scala aan voordelen en beschikbaar in verschillende kleuren, is dit product een ware game-changer voor industrieën die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare bescherming tegen corrosie.

Productomschrijving:
De Nelfapox STL Premium Coat is een hoogwaardige tweecomponenten epoxycoating met een hoge vaste stofgehalte. Deze coating is speciaal ontworpen om te dienen als primer en coating op staalconstructies, in de scheepvaart en offshore-industrie. Met zijn superieure eigenschappen biedt deze coating een uitstekende bescherming tegen corrosie, zelfs in veeleisende omgevingen.

Voornaamste kenmerken:

  1. High build: De STL Premium Coat heeft een hoge laagdikte, waardoor een optimale bescherming wordt geboden. Deze dikke laag zorgt voor een langdurige barrière tegen corrosie, zelfs onder zware omstandigheden.

  2. Oplosmiddelarm: Deze coating is oplosmiddelarm, wat betekent dat het minder schadelijke vluchtige organische stoffen (VOS) bevat. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijker, maar vermindert ook het risico op gezondheidsproblemen voor degenen die ermee werken.

  3. Roestwerend: De STL Premium Coat is speciaal geformuleerd om de vorming van roest te voorkomen en bestaande roest te stoppen. Hierdoor blijft het oppervlak langer beschermd en behoudt het zijn structurele integriteit.

  4. Bestand tegen (hydraulische) oliën: Deze coating is bestand tegen verschillende soorten oliën, waaronder hydraulische oliën. Dit maakt het ideaal voor toepassingen waar blootstelling aan oliën onvermijdelijk is.

  5. Surface-tolerant: Een ander voordeel van de STL Premium Coat is dat het surface-tolerant is. Dit betekent dat het kan worden aangebracht op oppervlakken met lichte imperfecties, zoals lichte roest of vuil. Het zorgt voor een goede hechting, zelfs op moeilijke ondergronden.

  6. Sneller drogen bij lage temperaturen: Voor toepassingen waarbij lage temperaturen een rol spelen, biedt de STL Premium Coat een sneller drogende verharder LT. Dit zorgt voor een efficiënte applicatie en verkort de droogtijd, zelfs onder koude omstandigheden.

Beschikbare kleuren: De Nelfapox STL Premium Coat is verkrijgbaar in diverse kleuren om aan verschillende esthetische vereisten te voldoen. De beschikbare kleuren zijn off white, grijs, rood-bruin, aluminium en zwart. Deze kleuren bieden veelzijdigheid bij het ontwerpen en beschermen van verschillende soorten staalconstructies en schepen.

Conclusie: Met de Nelfapox STL Premium Coat heeft Nelfapox een uitzonderlijke tweecomponenten epoxycoating ontwikkeld die voldoet aan de hoogste eisen van corrosiebescherming. Of het nu gaat om staalconstructies, scheepvaart of offshore-toepassingen, deze coating biedt een duurzame en betrouwbare oplossing. Met zijn high build-formule, oplosmiddelarme samenstelling, roestwerende eigenschappen en bestendigheid tegen oliën, is de STL Premium Coat een veelzijdige keuze voor professionals in de industrie.

Bovendien is de surface-tolerantie van deze coating een groot voordeel, omdat het gemakkelijk kan worden aangebracht op oppervlakken met lichte imperfecties. De beschikbaarheid van verschillende kleuren stelt gebruikers in staat om niet alleen de beste bescherming te bieden, maar ook esthetische overwegingen in overweging te nemen.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige epoxycoating die corrosie effectief bestrijdt en langdurige bescherming biedt, is de Nelfapox STL Premium Coat de ideale keuze. Vertrouw op de expertise van Nelfapox en geef uw staalconstructies, scheepvaart- en offshore-projecten de beste bescherming die ze verdienen.