Scheepsshampoo

Scheepsshampoo van Schoonschip is een fijne shampoo om mee te werken.

Deze shampoo heeft een droge conservering, wat lijkt alsof er een wax laag is aangebracht, echter wax is een soort vet die het vuil juist aantrekt en deze niet afstoot.

Deze shampoo met conservering stoot juist het vuil en het water af, en droogt parelvormig op.
Ook het verbruik zal u versteld doen staan. Voor het beste verbruik kunt u een verdunning van 1:200 aanhouden. Dit maakt dat u deze shampoo bijna voor gratis hebt.

Het schilderen van een schip kost veel geld en is een tijdrovende klus. Als u een ontvettende reinigingsmiddel gebruikt ziet u dat de verf na enkele weken dof begint te worden. Vervolgens gaat u aan de slag met een wax product om u verf weer helemaal te laten oppoetsen, met als resultaat dat u dit proces na enkele weken weer moet herhalen.

Met het gebruik van deze shampoo is dat overbodig geworden. Uw verf blijft er fris en blinkend uit zien.

Wanneer u wilt beginnen te werken met deze shampoo raden wij u aan om eerst uw schip goed te reinigen met onze superreiniger. Deze reiniger heeft een sterk ontvettend vermogen en haalt alle vuiligheid in een mum van tijd weg , ook de zwarte strepen die onder de ramen zitten.

Daarna gaat u het schip boenen met de shampoo, na enkele keren boenen, ziet u als resultaat dat de verf weer begint te glimmen. Ook zult u merken dat u of uw bemanningsleden het boenen een gemakkelijk klusje gaan vinden.

Een bijkomend voordeel van deze shampoo is, dat is dat deze geheel biologisch afbreekbaar is.
Het mag gebruikt en afgespoeld worden in het oppervlakte water.