Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

QS10 Waterontharder

€ 592,90 € 490,00
Op voorraad

Aqua Solution Qs10 Waterontharder

Dit model van Aqua Solution is uitermate geschikt voor vakantiewoningen, caravans, pleziervaartuigen en werkschepen.

Meegeleverd zijn: Hoogwaardige producten van Bonfix, 2 messing verlopen van 1" naar 3/4" en 2 slanke en soepele aansluitslangen van 100cm met 3/4" binnedraad t.w.v. €87.10* (excl 21% btw)

Afmeting: 37.8 cm x 19.6 cm (hxb)
Doorstroom: 20 liter p/m
Gewicht: 3,8kg (leeg, incl beugel)

Keramische wateronthardershebben geen zout, afvoer en stroom nodig. Deze worden geplaatst in de meterkast, kelder, watermeterput of in de machinekamer, direct achter de hydrofoorpomp.
Aqua Solution geeft 15 jaar volledige garantie op de geleverde waterontharders mits de cartridge, met drievoudige filtering,eens per 3 jaar vervangen wordt.
Met deze filtering wordt sediment tegengehouden.
De maximale hardheid die dit systeem aan kan, is 73°dH. Door gebruik te maken van de nieuwe Vortek techniek, wordt d.m.v. turbulentie in de cartridge het kristalisatieproces verbeterd.
Voor de cartridge wordt €165,29 (excl btw) berekend. Door de keramische parels wordt opgeloste kalk gebonden tot een nanokristal die niet meer kan hechten en bij dit proces wordt ook bestaande kalkaanslag verwijderd. Door dit proces blijven alle mineralen in het (drink)water en verandert er niks aan de samenstelling in tegenstelling tot een zoutontharder. Doordat de gepatenteerde  bypass in de filterkop zit, zijn er geen extra bypass-kranen nodig. Aansluitslangen met bij behorende koppelingen zijn meegeleverd.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:QS10 Waterontharder