Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs
Van hoog naar laag sorteren

Container Stackers 3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Container Stackers 3 producten

per pagina

Container Stackers

TSS Maritiem biedt een verscheidenheid aan container stackers die ideaal zijn voor het laden en lossen van containers op schepen. De Single SI-1 is de standaard containerstacker die niet vastgedraaid kan worden. Deze stacker heeft een kleine speling tussen de containers, wat de levensduur van de container stacker verlengt.

De Terminal SI-5D stacker is het meest verkochte item in zijn soort. Deze stacker wordt gebruikt wanneer containers bovenop elkaar moeten worden gestapeld, zodat schuiven wordt voorkomen. Met een hoek van 45 graden wordt de stacker in de hoeken van de ondergelegen container geplaatst, waarna de daaropvolgende container erop kan worden geplaatst, waardoor deze een borging heeft met de onderste container. Dit proces kan worden herhaald, waarbij de bovenste laag wordt vergrendeld met een twistlock containerstacker, die beide containers aan elkaar borgt. Dit maakt de Terminal stacker uitstekend geschikt voor varen met hoge ladingen, waarbij ook relatief snel kan worden gelost.

De Twistlock T-1 container stacker is ontworpen om containers te borgen. Deze stacker wordt meestal gebruikt tussen de een-na-bovenste container en de bovenste laag om de lading goed vast te zetten. De Twistlock heeft een hendel (T-1L is links locking / as drawn) waarmee u na het omzetten ervan, ervoor zorgt dat de bovenste laag containers nergens naartoe kan gaan. De Twistlock containerstackers zijn gemaakt van gegalvaniseerd gietijzer en passen op de meest gangbare containers en zijn geschikt voor de binnenvaart. Voor tussenlagen zijn de Singel SI-1 en SI-5D container stackers beschikbaar.

Al deze stackers zijn duurzaam en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen in de maritieme sector.