Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Sigma - Sigmacover 456 Hardener 0,72 Liter

€ 17,94 € 14,83
Op voorraad

De losse harder die geleverd wordt bij een blik Sigmacover 456 is een essentieel onderdeel van dit coatingsysteem. Deze harder wordt geleverd in een aparte verpakking met een inhoud van 0,72 liter en moet worden toegevoegd aan een blik Sigmacover 456 om de juiste chemische reactie te creëren die nodig is om de coating te laten uitharden.

De losse harder wordt gebruikt als het B-component van de Sigmacover 456 en is speciaal ontwikkeld om de duurzaamheid en slijtvastheid van de coating te verbeteren. Door de harder toe te voegen aan de basiscomponent (het A-component) van de Sigmacover 456, ontstaat er een hoogwaardige coating die bestand is tegen diverse weersinvloeden, corrosie en chemische stoffen.

Het is belangrijk om de juiste verhouding te gebruiken tussen de losse harder en de basiscomponent om een optimale werking van de coating te garanderen. De mengverhouding kan variëren, afhankelijk van de toepassing en omgevingsfactoren. Het is daarom altijd aan te raden om de instructies van de fabrikant te volgen voor het mengen en aanbrengen van de Sigmacover 456.

Deze losse harder is een belangrijk onderdeel van het coatingsysteem vanwege de beschermende eigenschappen die het biedt. Het zorgt ervoor dat de coating een uitstekende hechting, hardheid en glans behoudt gedurende de levensduur van het oppervlak. De Sigmacover 456 met de losse harder is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals bijvoorbeeld in de offshore, petrochemie en de transportsector. De coating is bestand tegen de extreme omstandigheden die in deze sectoren voorkomen en biedt langdurige bescherming.

Systeem 2 Componenten
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sigma - Sigmacover 456 Hardener 0,72 Liter