Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - Koudontvetter F-16

As low as € 70,79 € 58,50
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Koudontvetter F – 16 is een veelzijdig vloeibaar ontvetting- en reinigingsproduct voor het verwijderen van de hardnekkigste olie- en vetlagen, natte verf, anti-roest beschermingslagen en teer. Koudontvetter F – 16 bevat een combinatie van oplosmiddelen met een beperkt aandeel aromaten, waardoor een effectieve en snelle werking verkregen wordt. Koudontvetter F – 16 is uitermate zuinig in het gebruik, het kan 5 maal zijn eigen volume aan olie, vet en teer opnemen. Koudontvetter F – 16 is volkomen veilig in het gebruik, het bevat geen gevaarlijke bestanddelen zoals zuren, alkaliën of andere bijtende stoffen, toch is het aan te raden beschermende handschoenen te gebruiken wanneer de handen voor lange tijd in aanraking komen. Koudontvetter F – 16 tast metaal niet aan. Heeft geen invloed op plastic, synthetisch rubber, weefsels, droge verf, etc.

Koudontvetter F – 16 is ook een uitstekende snelreiniger voor verfkwasten, waardoor snel van kleur kan worden gewisseld.

Koudontvetter F – 16 is eenvoudig toe te passen. Het kan gebruikt worden in dompelbaden, met een kwast of met een lage-drukpomp, afspoelen met hoge-druk, of lagedruk met veel water, vet en vuil verdwijnen moeiteloos.

Koudontvetter F – 16 is een veelzijdig vloeibaar ontvetting- en reinigingsproduct voor het verwijderen van de hardnekkigste olie- en vetlagen, natte verf, anti-roest beschermingslagen en teer. 

Inhoud 10 Liter, 25 Liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - Koudontvetter F-16