Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - Finising Touch wax plus

As low as € 20,51 € 16,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Finising Touch wax plus

Laat geen witte sporen na op rubber en kunststof

Finishing touch wax is voor schepen, caravans en auto's. Laat uw lak, polyester of kunststof weer glimmen als nieuw en laat een stevige beschermende concerverende laag achter zodat vervuilingen niet aan de lak kunnen hechten. Finising Touch wax laat geen witte sporen na op rubbers en zwarte kunststoffen. Makkelijk in en uit te poetsen. Zowel handmatig als machinaal. Te gebruiken op lak, kunststof, polyester, chroom en r.v.s. Verwijderd zwarte lekstrepen, lichte krasjes, oxidatie en admosverische vervuiling. Finishing touch wax bevat geen siliconen, is warmtebestendig, weervast en waterafstotend.

Gebruiksaanwijzing: Schudden voor gebruik. Al poetsend aanbrengen met een vochtige doek tot de vervuiling verdwenen is, daarna laten drogen tot er een witte laag verschijnt vervolgens met een wollen doek opwrijven. Voor gebruik testen of het te behandelen oppervlak bestand is tegen dit product. Vorstvrij bewaren. Uitsluitend voor professioneel gebruik.

Om uw Finising Touch wax (waslaag) goed te beschermen en te voeden raden wij u aan om de Scheepsshampoo van Schoonschip te gebruiken. Finising Touch wax kunt u zowel in de zon, schaduw, bij warm of koud weer gebruiken.

Inhoud 0,5 Liter, 1 Liter, 5 Liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - Finising Touch wax plus