Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - B-25

As low as € 93,78 € 77,50
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

B-25 is een zeer sterke reiniger en uitermate geschikt voor de industrie, waar zeer sterk vervuilde oppervlaktes zijn, zowel binnen als buiten. Het product kan worden gebruikt voor vervuilde schepen, de roef, machinekamer en aan dek. Maar ook voor vloeren, machines en industriepanden.

B-25 verwijdert sterk vuil, zoals dierlijke, plantaardige en eetbare oliën, raapolie, zonnebloemolie, palmolie, lijnolie, kokosolie, melasse, afvalolie, lichte stookolie, kolen en ertsstof, vet, nicotine, vergeling, oude wasresten, algen, roet, gasolie, etc. Kortom alle sterke vervuilingen op basis van vet, die voorkomen in de industrie en scheepvaart.

B-25 emulgeert niet. Dit betekent dat B-25 ervoor zorgt dat de vervuiling (bijv. olie en vetten) gescheiden blijft van product en water. Bijvoorbeeld als u uw motor gaat boenen zal er geen grote chemische vloeistof ontstaan, maar de olie en vetten blijven gescheiden van de B-25 en het water.

Kortom: B-25 verwijdert die vervuiling, die geen enkel ander product weghaalt.

B-25 is een geconcentreerd product en moet verdund worden met water afhankelijk van de sterkte van de vervuiling, die verwijderd moet worden.

Dit product kunt u gebruiken met de wel bekende luiwagens in ons assortiment.

* werkt ontvettend
* met water verdunnen
* emulgeert niet
* biologisch afbreekbaar

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - B-25
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!