Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - B-25

As low as € 93,78 € 77,50
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

B-25 - Krachtige Industriële Reiniger voor Extreme Verontreiniging

B-25 is dé keuze voor industriële reiniging, ontworpen om zeer sterk vervuilde oppervlaktes zowel binnen als buiten te behandelen. Specifiek geformuleerd voor gebruik in de industrie, is dit product ideaal voor het reinigen van schepen, machinekamers, dekken, vloeren, machines en industriële panden. B-25 biedt ongeëvenaarde kracht in het verwijderen van diverse hardnekkige vervuilingen.

Toepassingen:

B-25 is effectief bij het verwijderen van verschillende sterke vervuilingen, waaronder dierlijke, plantaardige en eetbare oliën, raapolie, zonnebloemolie, palmolie, lijnolie, kokosolie, melasse, afvalolie, lichte stookolie, kolen en ertsstof, vet, nicotine, vergeling, oude wasresten, algen, roet, gasolie, en meer. Het is de ideale keuze voor industrieën en scheepvaart waar hardnekkige vet-gebaseerde vervuiling voorkomt.

Unieke Eigenschap: Emulgeert Niet

Een opvallend kenmerk van B-25 is dat het niet emulgeert. Hierdoor zorgt B-25 ervoor dat vervuiling, zoals olie en vetten, gescheiden blijft van het product en water tijdens het reinigingsproces. Bijvoorbeeld, bij het schoonmaken van een motor ontstaat er geen grote chemische vloeistof; de olie en vetten blijven gescheiden van B-25 en het water.

Kenmerken:

  • Werkt Ontvettend: B-25 staat bekend om zijn krachtige ontvettende eigenschappen, waardoor het zelfs de meest hardnekkige vetvervuiling kan verwijderen.
  • Met Water Verdunnen: B-25 is geconcentreerd en dient te worden verdund met water, afhankelijk van de sterkte van de te verwijderen vervuiling.
  • Biologisch Afbreekbaar: Milieubewust ontwikkeld, B-25 is biologisch afbreekbaar, wat zorgt voor een duurzame reinigingsoplossing.

Gebruik B-25 met onze hoogwaardige luiwagens voor een effectieve en efficiënte reiniging. Kortom, B-25 is dé oplossing voor het verwijderen van industriële vervuilingen die geen enkel ander product aankan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - B-25
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!