Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - Allesreiniger

As low as € 63,53 € 52,50
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Schoonschip Allesreiniger - Milde Reiniger met Extreem Hoog Concentraat

Ervaar de kracht van Schoonschip Allesreiniger, een buitengewoon hoog geconcentreerd reinigingsmiddel dat niet alleen effectief is, maar ook zeer zuinig in gebruik. Als u de waarde van een beschermende waxlaag niet hoog in het vaandel heeft staan, biedt Schoonschip een uniek ingedikt product met een vriendelijke formule, verrijkt met een krachtige schuimboost, ontwikkeld voor het reinigen van diverse waterbestendige oppervlakken.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Hoog Geconcentreerd: De extreme concentratie van deze allesreiniger zorgt ervoor dat slechts een kleine hoeveelheid product voldoende is voor een grondige reiniging.

  2. Geen Waxlaag Nodig: Speciaal ontworpen voor diegenen die geen behoefte hebben aan een waxlaag op hun schip. Allesreiniger biedt puur reinigingsvermogen zonder toegevoegde beschermende lagen.

  3. Schuimende Kracht: Het product schuimt rijkelijk, wat bijdraagt aan een effectieve en gemakkelijke toepassing. Spuit eenvoudig op uw luiwagen en begin met boenen.

  4. Geen Emmer Nodig: Dankzij de dikke consistentie van de vloeistof is een emmer overbodig. Direct aanbrengen op uw luiwagen voor moeiteloze reiniging.

  5. Veilig voor Mens en Materiaal: Allesreiniger is veilig te gebruiken op alle harde materialen en is bovendien huidvriendelijk.

  6. Multifunctioneel Gebruik: Geschikt voor diverse toepassingen, waaronder het reinigen van uw schip, interieur, meubels, vloeren, ramen, aanrecht, gasfornuis, vaatwas, en streeploos drogend glaswerk.

  7. Geschikt voor Periodiek Onderhoud: Perfect voor het periodiek onderhouden van licht vervuilde oppervlakken, waarbij het eindresultaat streeploos opdroogt.

  8. Combinatie met Luiwagens: Combineer Allesreiniger met onze hoogwaardige luiwagens voor een nog efficiëntere reiniging.

Voor zwaardere vervuiling raden wij onze Superreiniger aan, die moeiteloos zwarte lekstrepen onder uw ramen en zware vervuiling op uw lak verwijdert. Schoonschip Allesreiniger - de ideale keuze voor doeltreffende en gemakkelijke reiniging zonder concessies.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - Allesreiniger