Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - Allesreiniger

As low as € 63,53 € 52,50
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Milde reiniger. Extreem hoog concentraat. Zeer zuinig in gebruik.

Vindt u het niet belangrijk dat er een waxlaagje op uw schip zit? Dan heeft Schoonschip voor u een ingedikt hoog geconcentreerde huidvriendelijk product met een sterke schuimboest voor het reinigen van alle waterbestendige oppervlakten.

Het is een product, dat enorm schuimt en reinigt. Doordat Allesreiniger dik van vloeistof is, heeft u ook geen emmer nodig, U spuit het product op uw luiwagen en boenen maar. Allesreiniger is handig en gemakkelijk. Allesreiniger is veilig voor alle harde materialen en voor uzelf.

Het kan worden gebruikt om uw schip te boenen (waterbestendige oppervlakten), het interieur te reinigen, zoals de meubels, vloeren, ramen, aanrecht, gasfornuis en vaatwas. Ook is dit product zeer geschikt voor glaswerk, dat streeploos moet opdrogen.

Kortom: Allesreiniger is geschikt voor periodiek onderhoud van niet ernstig vervuilde oppervlakten en droogt streeploos op.

Voor zwaardere vervuiling raden wij Superreiniger aan, deze verwijdererd moeiteloos zwarte lekstreken onder uw ramen en zware vervuiling op uw lak.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - Allesreiniger