Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - All in One

As low as € 13,92 € 11,50
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

All in One - 2-in-1 Milde Reiniger voor de Totale Buitenkant van Uw Schip

Ervaar het gemak van één krachtige oplossing voor de volledige buitenkant van uw schip met All in One, een innovatieve 2-in-1 milde reiniger. Dit geavanceerde product is speciaal ontwikkeld om u tijd en geld te besparen, terwijl het zorgt voor een grondige reiniging van zowel algemene vervuiling als kalkkringen.

Voordelen van All in One:

  1. Efficiënte Reiniging: All in One maakt korte metten met de meest voorkomende vervuiling die zich ophoopt op uw schip. Dankzij de geavanceerde formule worden zelfs hardnekkige vlekken eenvoudig verwijderd.

  2. Elimineert Kalkkringen: Vergeet het gebruik van aparte producten voor kalkkringen. Met All in One kunt u moeiteloos kalkafzetting verwijderen, zelfs op donkere ondergronden zoals zwarte boeien, dekken, en ramen.

  3. Tijdsbesparend: In de lente en zomer hoeft u niet langer twee verschillende reinigingsproducten te gebruiken. All in One vereenvoudigt uw schoonmaakroutine, waardoor u kostbare tijd overhoudt voor andere activiteiten.

  4. Geldbesparend: Bespaar geld dat u normaal gesproken zou besteden aan afzonderlijke reinigingsproducten. All in One biedt veelzijdige reiniging in één fles.

  5. Milieuvriendelijk: De unieke formule van All in One is mild voor zowel uw schip als het milieu. Het verwijdert kalkkringen zonder schade aan te richten aan de lak, en het laat een optimale glans achter.

  6. Gebruiksvriendelijk: All in One is geschikt voor gebruik met diverse luiwagens uit ons assortiment, waardoor de reiniging nog eenvoudiger wordt.

  7. Frisse Geur: Geniet van een aangename frisse geur tijdens het reinigen, waardoor uw schip niet alleen schoon is, maar ook heerlijk ruikt.

Kies voor gemak, efficiëntie en een stralend schip met All in One. Bespaar tijd, geld en moeite terwijl u geniet van de optimale glans en bescherming die dit milde reinigingsproduct biedt. Ontdek de voordelen van All in One en maak uw schoonmaakroutine eenvoudiger dan ooit.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - All in One