Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip Airo Conditioner 500ml

As low as € 19,97 € 16,50
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Schoonschip Airco conditioner reinigt alle luchtkanalen en de verdamper, verwijdert schimmels, sporenelementen en allergene stoffen uit de airco-en ventilatiessysteem. Onaangename geuren worden geneutraliseerd met als resultaat frissen en zuivere lucht, vrij van bacteriën, schimmels en sporen. Doordat er weer schone lucht lucht in het interieur wordt verspreid, worden allergische reacties voorkomen. Het klimaat in het interieur zal als aangenaam ervaren worden en comfortabel aanvoelen.

Gebruiksaanwijzing:

Stap 1: Zet uw airco installatie uit. Maak de airco open en verwijder de filterroosters. Spray de filterroosters in met Airco conditioner, laat deze 5 minuten in werken en spoel ze af met water en een zacht borsteltje.

Stap 2: Spray de verdamper krachtig in met Airco conditioner vanaf 15 cm afstand. Net zolang tot dat het vuil tussen de lamellen weg is gespoeld. Gebruik ongeveer 500ml. Laat tussen tijds het product even in werken. Het product met vuil zal dan weg lopen via de condens afvoer.

Stap 3: Laat de airco installatie 30 minuten uit staan, zodat rest product kan verdampen. Niet op open vuur, ontstekingsbronnen en elektronica  spuiten. Voor gebruik testen of het te behandelen oppervlak bestand is tegen dit product.

Let op: Laat product en nevel niet op andere ondergronden komen. Dit kan vlekken veroorzaken

Inhoud 0,5 Liter, 5 Liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip Airo Conditioner 500ml