Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Mirka - Schuurmachine Deros 680cv Ø150 8mm

€ 719,95 € 595,00
Op voorraad

Mirka Deros 680CV 150 mm 8.0 Uitslag - Stofvrij, Gebruiksvriendelijk en Intelligent

De Mirka Deros 680CV 150 mm 8.0 Uitslag is een revolutionaire, excentrische handpalm schuurmachine die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid, lichtheid en intelligente functies. Deze schuurmachine, zonder transformator, is ontworpen om stofvrij te werken en biedt geavanceerde functies voor controle en inzicht in het gebruik.

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Gebruiksvriendelijk en Lichtgewicht: Met een gewicht van slechts 1 kg is de Deros 680CV licht en gemakkelijk te hanteren. De compacte afmetingen (96 mm hoog) maken het een handige tool voor diverse schuurtoepassingen.

 2. Krachtige Prestaties: De schuurmachine werkt zeer snel met een vermogen van 350 watt en een variabel toerental van 4.000 tot 10.000 tpm, wat zorgt voor snelle en efficiënte schuurresultaten.

 3. Minimaal Onderhoud: Dankzij het koolborstelvrije ontwerp heeft de Deros weinig onderhoud nodig, wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid bevordert.

 4. Stofvrij Werken: Met het TNO-certificaat voldoet de Deros ruimschoots aan de eisen voor stofvrij werken, waardoor de werkomgeving schoner en gezonder wordt.

 5. Intelligente Functies: De ingebouwde trillingssensor met Bluetooth-connectie biedt de mogelijkheid om verbinding te maken met de MyMirka app. Hiermee kunt u realtime informatie bekijken over het gebruik, slijtage, snelheid en schuurintensiteit van uw schuurmachine.

 6. Universeel Inzetbaar: Deze schuurmachine is universeel inzetbaar en elimineert de noodzaak van perslucht, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende toepassingen.

 7. Energiebesparend: De Deros is energiebesparend en werkt zonder transformator, wat zorgt voor efficiënt gebruik van stroom.

 8. Trapsgewijze Toerentalregeling: De trapsgewijze toerentalregeling biedt flexibiliteit en controle over het schuurproces.

 9. Constant Toerental Onder Belasting: De schuurmachine behoudt een constant toerental, zelfs onder belasting, wat bijdraagt aan consistente schuurprestaties.

Voordelen in één oogopslag:

 • Lichtgewicht en compact
 • Snel en krachtig
 • Minimaal onderhoud
 • Stofvrij werken
 • Intelligente connectiviteit
 • Universeel inzetbaar
 • Energiebesparend

De Mirka Deros 680CV 150 mm 8.0 Uitslag biedt niet alleen hoogwaardige schuurprestaties maar tilt ook de gebruikerservaring naar een hoger niveau met slimme, innovatieve functies. Een must-have voor veeleisende schuurtoepassingen.

Mirka Deros 680CV 150 mm 8.0 Uitslag - Stofvrije, gebruiksvriendelijke, en intelligente excentrische schuurmachine. Lichtgewicht, krachtig, minimaal onderhoud, en universeel inzetbaar. Verbeter uw schuurervaring met innovatieve functies

Kleur Geel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mirka - Schuurmachine Deros 680cv Ø150 8mm