Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Scheepsluiwagen nylon rood/wit

€ 9,55 € 7,89
Op voorraad

Luiwagen Nylon Rood/Wit met FSC®-gecertificeerde Houten Body - Krachtig en Duurzaam

Deze luiwagen met een houten body, uitgerust met een boorgat voor eenvoudige bevestiging van een steel, is een effectief gereedschap voor intensieve reiniging. Met zijn Rilsan 316 vulling is deze luiwagen speciaal ontworpen om zelfs de zwaarste vervuiling aan te pakken, vooral bij gebruik van agressieve reinigingsmiddelen. De FSC®-gecertificeerde houten body benadrukt duurzaamheid en milieubewustzijn.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Houten Body met Boorgat: De luiwagen heeft een stevige houten body met een handig boorgat, waardoor de bevestiging van een steel snel en gemakkelijk is.

  2. Rilsan 316 Vulling: De Rilsan 316 vulling maakt deze luiwagen geschikt voor het verwijderen van zelfs de zwaarste vervuiling, vooral wanneer agressieve reinigingsmiddelen worden gebruikt.

  3. Effectieve Reiniging: De nylon borstel in rood/wit zorgt voor een effectieve reiniging, terwijl het ontwerp ervoor zorgt dat vuil grondig wordt verwijderd.

  4. FSC®-gecertificeerde Houten Body: De houten body is vervaardigd uit FSC®-gecertificeerd hout, wat staat voor verantwoord bosbeheer en duurzaamheid.

Toepassingen:

Deze luiwagen is ideaal voor diverse schoonmaaktoepassingen, vooral daar waar hardnekkige vervuiling moet worden aangepakt. Of het nu gaat om industriële reiniging, professioneel gebruik of huishoudelijke taken, deze luiwagen levert uitstekende prestaties.

Belangrijke Tip: Voor een langere levensduur wordt aanbevolen de luiwagen neer te leggen in plaats van deze op de haren te zetten.

Kies voor kracht, duurzaamheid en milieubewustzijn met deze Luiwagen Nylon Rood/Wit met een FSC®-gecertificeerde houten body. Een betrouwbaar gereedschap voor grondige reiniging in verschillende toepassingsgebieden.

Deze luiwagen met een houten body, uitgerust met een boorgat voor eenvoudige bevestiging van een steel, is een effectief gereedschap voor intensieve reiniging. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scheepsluiwagen nylon rood/wit