Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

International Yacht Paint - Toplac Hoogglans Aflak

As low as € 43,95 € 36,32
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Toplac is een hoogwaardige, eersteklas 1-component hoogglans aflak geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. De verbeterde UV-filters verminderen de schadelijke effecten van het zonlicht en zorgen ervoor dat het oppervlak zijn glans behoud. De gesiliconiseerde alkyd formule gaat twee keer langer mee dan conventionele 1-component alkyd-verven en zorgt voor een uitzonderlijke diepwarme glanzende eindlaag. Door de goede vloei-eigenschappen is Toplac, na zorgvuldige voorbehandeling van de ondergrond, eenvoudig met de kwast of de roller aan te brengen op polyester, hout, aluminium en staal. Toplac is verkrijgbaar in een range van heldere kleuren.

Toplac is leverbaar in een range van heldere kleuren en heeft een zeer goede reputatie. Toplac wordt al decennialang bewonderd op jachten en boten in alle maten.  Met een diepwarme kleur die door de tijd heen de eigen glans behoud, is Toplac een betrouwbare oplossing wanneer u een hoogwaardige aflak nodig heeft.

Goed om te weten

  • Eenvoudig in gebruik - breng het product aan met een roller, nastrijken met een platte kwast voor een professioneel resultaat
  • De gesiliconiseerde alkyd-technologie zorgt voor een diepwarme en hoogglanzende eindlaag
  • Uitstekende duurzaamheid; gaat twee keer langer mee dan conventionele 1-component alkyd-verven

Technisch informatieblad downloaden

Handleiding downloaden

Systeem 1 Component
Inhoud 0,75 Liter, 2,5 Liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:International Yacht Paint - Toplac Hoogglans Aflak