Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

International Yacht Paint - Perfection Pro - A + B + Verdunning - Complete Set

As low as € 137,94 € 114,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Verbeter uw coatingresultaten met de International Perfection Pro A + B + Verdunning Set, het nieuwste product in het topcoat-assortiment van International. Perfection Pro tilt de consistente prestaties die u van Perfection verwacht naar een hoger niveau en biedt een professionele aflak voor alle oppervlakken. Het resultaat is een duurzame, ultrahoogglanzende aflak met uitzonderlijke kleur- en glansbehoud, evenals uitstekende chemische bestendigheid en slijtvastheid.

Deze tweecomponenten polyurethaan aflak is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en geformuleerd om een spiegelglad en hoogglanzend eindresultaat te leveren. Met de hoogwaardige formulering biedt Perfection Pro uitstekende bescherming tegen de schadelijke effecten van UV en is het bestand tegen brandstof, olie, milde zuren en schoonmaakmiddelen.

Perfection Pro is verkrijgbaar in een uitgebreide kleurenrange en geschikt voor spuitapplicatie, kwast- en rolapplicatie op ieder oppervlak. Het Perfection Pro mengsysteem biedt geconcentreerde kleurmiddelen die ter plekke en op aanvraag met bindmiddelen worden gemengd, wat flexibiliteit en keuze biedt.

Belangrijkste Kenmerken:

 • Geavanceerde Formulering: Perfection Pro's tweecomponenten polyurethaan formule zorgt voor een glad en glanzend eindresultaat, met bescherming tegen UV-schade en weerstand tegen brandstof, olie, milde zuren en schoonmaakmiddelen.

 • Toepassingsmogelijkheden: Geschikt voor zowel spuitapplicatie als kwast- en rolapplicatie, waardoor het veelzijdig inzetbaar is voor verschillende projectvereisten.

 • Kleuropties: Perfection Pro is verkrijgbaar in een uitgebreide kleurenrange, waaronder klassieke Perfection tinten en een variëteit ontwikkeld op basis van de RAL-kleurrange, met directe toegang tot honderden kleuren.

 • Mengsysteem: Het Perfection Pro mengsysteem maakt on-demand aanpassingen mogelijk in elke kleur uit het assortiment, specifiek voor spuitapplicatie of kwast- en rolapplicatie, met flexibiliteit en keuze.

Onmiddellijke Beschikbaarheid:
Met het mengsysteem van International tot onze beschikking kan Perfection Pro op aanvraag worden samengesteld in elke kleur uit het assortiment, specifiek voor spuitapplicatie of kwast- en rolapplicatie, en direct naar u worden verzonden.

Voordelen:

  • Eenvoudige Toepassing: Gemakkelijk te mengen en aan te brengen op elk oppervlak, geoptimaliseerd voor elke applicatietechniek.

  • Superieure Afwerking: Bereik een uitstekend glad eindresultaat dat eenvoudig en snel aan te brengen is, waardoor arbeidsuren worden verminderd en toch opmerkelijke resultaten worden behaald.

  • Uitgebreid Kleurenpalet: Naast klassieke Perfection-kleuren zijn er een breed scala aan nieuwe kleuren beschikbaar.

  • Verlaagde Wachttijd: Minimaliseer wachttijden met onmiddellijke beschikbaarheid.

Technisch informatieblad downloaden

 

Categorie Aflak & Eindlaag
Systeem 2 Componenten
Kleur Op Kleur Gemaakt
Inhoud Quart Gallon (0,95Liter), Gallon (3,79Liter)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:International Yacht Paint - Perfection Pro - A + B + Verdunning - Complete Set