Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

Schoonschip - Bio fecaliën treat-5 Liter

€ 89,95 € 74,34
Op voorraad

Bio fecaliën treat

Bio fecaliën treat is een vuilwatertankreiniger en maakt uw vuilwatertank weer gangbaar en voorkomt verstopping en aankoeking in vuilwatertank en breekt fecaliën af.

Het probleem

Een beetje minder smaakvol maar wel noodzakelijk product. Steeds meer schepen en jachten hebben een fecaliëntank. Wie daarin een verstopping heeft meegemaakt weet gelijk waarover wordt gesproken. Verstoppingen ontstaan door wc-papier en door verharding van de fecaliën. De tank kan nooit helemaal worden leeggepompt en in de hoeken hoopt zich steeds meer troep op, die hard wordt. De tankinhoud wordt daardoor verkleind en uiteindelijk zal de tank verstoppen en/of de pomp vastlopen. Dat betekent openmaken en met je handen in de troep. Dit is eenvoudig te voorkomen.

Oplossing

’Bio fecaliën treat’ is een milieu- en gebruiksvriendelijk product. Het bevat een mengsel van absoluut veilige uitgebalanceerde bacteriestammen. Door toevoeging van 1 liter ‘Bio fecaliën treat’ op een tank van 100 liter zullen deze bacteriestammen zich razendsnel vermenigvuldigen en fecaliën en toiletpapier afbreken, waardoor er alleen nog een vloeibare stof in uw tank achter blijft. Dit proces duurt een dag of twee. Daarna kunt u de fecaliëntank zonder problemen leegpompen. U kunt de tank wel gewoon verder blijven gebruiken tijdens dit proces. Let wel, we spreken over een fecaliëntank en niet over een chemisch toilet dat is iets heel anders.

Bio Fecaliën Treat is een milieu- en gebruiksvriendelijk product in een nieuwe ontwikkelde formule en het bevat een mengsel van absoluut veilige uitgebalanceerde bacteriestammen die geselecteerd zijn op hun unieke eigenschappen. Bio Fecaliën Treat is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in fecaliën opslagtanks: bij de beroepsvaart, jachten, jachthavens, campings, overslag, waterzuiveringen.

Ook in ons assortiment zitten producten die vaak in combinatie worden gebruikt bij dit product:

Bio Geurverwijderaar

Bio Toiletclean

Inhoud 5 Liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonschip - Bio fecaliën treat-5 Liter