Webshop voor varend Nederland
De beste producten voor de juiste prijs

MultiPlus 24V 800W

€ 732,05 € 605,00
Op voorraad

Alle eigenschappen van een sinus omvormer en acculader in een compacte behuizing. Met UPS functionaliteit: automatisch en onderbrekingsvrij omschakelen.

PowerControl, het unieke wisselstroom management systeem van de Phoenix Multi, maakt het mogelijk om een maximale wal- of generatorstroom in te stellen. Wanneer de maximale wal- of generatorstroom overschreden dreigt te worden, zal de MultiPlus de laadstroom automatisch verlagen.

De PowerAssist functie van de Phoenix MultiPlus gaat nog een stap verder. Deze functie stelt u in staat om het beschikbare vermogen tijdelijk te verhogen. De MultiPlus zal overbelasting van de walstroom of generator voorkomen door energie uit de accu te gebruiken en op deze manier 'mee te helpen'. Omdat het meestal om kortstondig gebruik gaat (piekvermogen wordt meestal voor een korte tijdsperiode vereist) zal dit voor de accubatterij geen probleem zijn. Zodra het kan zal de MultiPlus de accu's weer bijladen.

Sinusomvormer, acculader en omschakelautomaat in een compacte behuizing. Parallel schakelbaar tot zes multi's. Powercontrol en Powerassist functie. Drie-fasen bedrijf mogelijk. Vier-trap laadkarakteristiek.

Eigenschappen

Accuspanning 24V
Vermogen 800W
Laadstroom 16A
Afmetingen (h x b x d)360 x 240 x 100
Gewicht (kg) 6,4
Relais 16A
Product Code VIPMP241500000
Voltage 24 Volt
Amperé 16 Amperé
Watt 800 Watt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MultiPlus 24V 800W